8/10

Zonnepanelen op jouw dak zonder investering!

Publicatiedatum: 02-02-2020 – 13:42

Wat veel Nederlanders niet weten

Energieleveranciers staan niet te springen om heel Nederland vol te leggen met zonnepanelen. Immers, hoe meer eigen energie wordt opgewekt, des te minder energie ze verkopen aan consumenten.

De overheid heeft hiervoor speciale regelingen in het leven geroepen. Zo kun je tegenwoordig zónder eigen investering zonnepanelen aanschaffen. Je moet alleen wél weten hoe dit werkt. Slechts een kleine groep Nederlanders maakt op dit moment gebruik van deze mogelijkheden. Dit komt omdat de overheid hierover niet actief met adverteert. Er is in Nederland een slimme website die je hierin uitstekend begeleid.

Besparingen tot wel €660 per jaar

Zonnepanelen leveren niet alleen energie op als de zon schijnt. Ook op een bewolkte dag wekken de panelen energie op. Zonde om gratis energie te laten liggen. Afhankelijk van de ligging van je woning en de grootte van je dak, kan de besparing oplopen tot wel €660 per jaar. Dat is €12.000 in 20 jaar!

Ik wil weten of ik in aanmerking kom!

Het lastige is dat veel mensen zonnepanelen zonder investering willen, maar niet iedereen ervoor in aanmerking komt. Daarom heeft Vollediggroen.nl een gratis dienst ontwikkeld, die je op betrouwbare en effectieve wijze laat zien of jij in aanmerking komt. Benieuwd of dit voor jou geldt? Klik hieronder op de oranje button, vul het formulier vrijblijvend in en kom erachter.

Direct checken!

Uniek concept

Veel mensen denken ten onrechte dat ze zich geen zonnepanelen kunnen veroorloven. Vollediggroen.nl brengt zonne-energie bij iedereen binnen handbereik. Ook als je niet over eigen financiële middelen beschikt. Via Vollediggroen.nl heb je namelijk toegang tot een speciaal concept: zonnepanelen zonder investering. Het bedrag dat je nu maandelijks aan je energieleverancier betaalt, is ongeveer even hoog als wanneer je zelf zonnepanelen laat plaatsen. Het kost je maandelijks dus geen extra geld. Daarnaast garanderen we het volgende:

  • 30 jaar product- en vermogensgarantie
  • Hoogste kwaliteit (Duitse) panelen
  • Alles geregeld: van aansluiting tot een volledige inspectie na één jaar
  • Je energierekening daalt fors of verdwijnt zelfs compleet

Let op: Tijdelijke btw-regeling

Met zonnepanelen op je dak ziet de Belastingdienst je als een mini-energiebedrijfje. Ook al ben je in het dagelijks leven geen ondernemer. Het voordeel daarvan is dat je de btw over de aanschaf en installatie van zonnepanelen kan terugvragen.

Helaas is deze teruggave lastiger dan het klinkt. Maar geen paniek: wanneer je via Vollediggroen.nl zonnepanelen laat plaatsen, wordt de btw-teruggave voor jou geregeld, je hoeft hier zelf niets voor te doen!

Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de nazorg na plaatsing en tevens een bloemetje als blijk van waardering voor het plaatsen van zonnepanelen via Vollediggroen.nl alles even correct als vriendelijk en behulpzaam contact gehad met deze partij.
Bram
Velserbroek