8/10
Vragen? Bel direct +31 (0) 85 - 0665074 10:00 - 20:00

Zonnepanelen op jouw dak zonder investering!

Publicatie datum: 02-02-2020 – 13:42

Advertorial

Wat veel Nederlanders niet weten

Energieleveranciers staan niet te springen om heel Nederland vol te leggen met zonnepanelen. Immers, hoe meer eigen energie wordt opgewekt, des te minder energie ze verkopen aan consumenten.

De overheid heeft een flinke subsidie beschikbaar gesteld. Je moet alleen wél weten hoe dit werkt. Slechts een kleine groep Nederlanders maakt op dit moment gebruik van deze subsidie mogelijkheid. Dit kom omdat de overheid hierover niet actief met adverteert. Er is in Nederland een slimme website die je hierin uitstekend begeleid.

Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de nazorg na plaatsing en tevens een bloemetje als blijk van waardering voor het plaatsen van zonnepanelen via Vollediggroen.nl alles even correct als vriendelijk en behulpzaam contact gehad met deze partij.

Bram
Velserbroek

Besparingen zijn gemiddeld €660 per jaar

Zonnepanelen leveren niet alleen energie op als de zon schijnt. Ook op een bewolkte dag wekken de panelen energie op. Zonde om gratis energie te laten liggen. Afhankelijk van de ligging van je woning en de grootte van je dak, kan de besparing oplopen tot wel €660 per jaar. Dat is €12.000 in 20 jaar!

Wees niet bang dat je ergens aan vastzit met je huidige energieleverancier! Je kunt je polis makkelijk annuleren. Als je al iets betaald hebt, krijg je dat voorschot gewoon terug. Dat is wettelijk zo geregeld!

Ik wil weten of ik in aanmerking kom!

Het lastige is dat veel mensen zonnepanelen willen, maar niet iedereen ervoor in aanmerking komt. Daarom heeft Vollediggroen.nl een gratis dienst ontwikkeld, die je op betrouwbare, veilige en effectieve wijze laat zien of jij in aanmerking komt om voor zonnepanelen. We hebben al ruim 80.000 Nederlanders laten profiteren van zonnepanelen zonder investering! Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je weten of je in aanmerking komt? Klik hieronder op de oranje button, vul het formulier gratis in en kom er achter.

Meer info

Let op: Subsidie beperkt beschikbaar

Zoals bij elke subsidie met veel voordeel, zijn deze beperkt beschikbaar. Belangrijk om te weten is dat deze per per gemeente verschillen. Bedrijven zoals Vollediggroen.nl hebben toegang tot deze subsidies en deze per gemeente voor je inzichtelijk gemaakt.

De opbrengst van de zon is vanaf deze maand het gunstig. Indien je vandaag het formulier invult heb je deze zomer nog zonnepanelen op je dak en ontvang je onderstaande extra's:

  • 30 jaar product en vermogens garantie
  • De beste geteste zonnepanelen
  • De aansluiting tot een volledige inspectie na één jaar
  • Verlaagde maandlasten