Iedereen verduurzamen

Zo wordt jouw woning meer geld waard

Er zijn steeds meer mensen die zonnepanelen op hun dak laten plaatsen. De grote vraag is natuurlijk of je woning daardoor ook direct meer waard wordt. Het antwoord is heel simpel: ja! Naast het feit dat woningen die beschikken over zonnepanelen sneller verkocht worden zijn deze woningen ook een stuk meer waard. Maar ook als je nog niet van plan bent je huis te verlaten zijn zonnepanelen een leuke investering die het absoluut waard is te overwegen. Maar waarom verhogen zonnepanelen de waarde van je huis? Duurzaamheid is een zeer besproken onderwerp dat steeds belangrijker wordt binnen onze samenleving. Wanneer men twijfelt tussen een woning met of zonnepanelen zal men sneller gaan voor een woning met zonnepanelen. Dit omdat de lage energiekosten aantrekkelijk zijn voor nieuwe bewoners. Met het plaatsen van zonnepanelen voeg je dus letterlijk waarde toe aan je woning. Het is eigenlijk hetzelfde als het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer.

Meer informatie

Zijn we Nederland zijn we goed op weg als het aankomt op duurzame woningen?

Dit is niet helemaal waar. Wist je dat drie miljoen woningen nog beter moeten worden geïsoleerd? Isolatie is niet zo duidelijk zichtbaar als zonnepanelen op het dak, maar toch net zo belangrijk! Wanneer je muren op een frisse dag koud aanvoelen ontsnapt de warmte uit je woning. Wanneer het aankomt op isolatie van bijvoorbeeld daken, spouwmuren en kruipruimtes kunnen we nog veel verbeteren in Nederland. 

  • Scheid al je afval
  • Koop meer producten bij lokale ondernemingen
  • Zoek alle gloei- en halogeenlampen in je woning en vervang deze door led-verlichting
  • Inspireer! Vertel aan je omgeving welke aanpassingen jij al hebt gedaan om groener te leven en wie weet doen ze binnenkort met je mee
Er zijn zoveel aanbieders die je helpen naar een groener huis maar dan zie ik júist door de bomen het bos niet meer. Volledig Groen was duidelijk en ik kon vervolgens zelf kiezen voor de beste aanbieder.
Milou
Haarlemmermeer, Netherlands
9.6
9.6

Over Volledig Groen

Het milieu verandert snel en dat voelen we allemaal in onze portemonnee. (Fossiele) energie wordt steeds duurder, er zijn stikstofmaatregelingen en over minder dan 10 jaar moeten de meeste Nederlandse huishoudens van het gas af zijn.

Nadenken over verduurzamen wordt steeds belangrijker. Er zijn veel dingen die je kunt doen om moedernatuur een handje te helpen en dat is ook hard nodig. Wij helpen je graag een stuk op weg om alles te weten te komen over hoe jij je steentje bij kunt gaan dragen zonder zelf te moeten investeren.

Alles over ons