De meeste Nederlanders weten niet dat je zonnepanelen kan laten plaatsen zonder te investeren.

Gepubliceerd: 17 juli 2020

Advertorial

Energieleveranciers staan niet te springen om heel Nederland vol te leggen met zonnepanelen. Immers, hoe meer zonnepanelen, des te minder energie ze verkopen aan consumenten.

Echter, de overheid beloont consumenten fors voor het verduurzamen van hun woning! Je moet alleen wél weten hoe dit werkt. Slechts een kleine groep Nederlanders maakt op dit moment al gebruik van deze slimme verduurzamings-subsidieregelingen. Zonde! Maar, in veel gevallen zijn deze regelingen beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij.

 Uitgelicht: Je kan via onderstaande link geheel gratis en vrijblijvend checken of je in jouw woonplaats in aanmerking komt voor zonnepanelen zonder investering. 

Zonnepanelen leveren niet alleen energie op als de zon schijnt. Ook op een bewolkte dag wekken de panelen energie op. Zonde om gratis energie te laten liggen. Afhankelijk van de ligging van je woning en de grootte van je dak, kan de besparing oplopen tot wel €600 per jaar. Dat is €12.000 in 20 jaar! 

Enkele tevreden gebruikers
Petra de Zeeuw uit Eindhoven woont in een tussenwoning met een dak richting het noorden. ‘Niet interessant’ dacht ze, maar schijn bedriegt!

Janet heeft nu 2 jaar zonnepanelen en bespaarde al €936,30 ten opzichte van andere jaren. Gratis geld!

Komt mijn woning in aanmerking?
Het lastige is dat niet iedereen in aanmerking komt voor zonnepanelen zonder investering. Dit is afhankelijk van je woonplaats en de lokale beschikbaarheid voor de regeling. Wil je weten of jouw huis in aanmerking komt voor zonnepanelen zonder investering? We hebben een gratis dienst ontwikkeld waarbij we in 1 minuut checken of je in aanmerking komt! Ben jij één van de gelukkigen? Dan kun je eenvoudig, snel én gratis een aanvraag doen!

Meer dan 150.000 Nederlanders gingen je voor in het afgelopen jaar. Zij lieten ons de geheel vrijblijvende check uitvoeren. Gezamenlijk besparen zij nu miljoenen euro’s per jaar.

Klik op je provincie om je postcode geheel gratis en vrijblijvend te checken.

In slechts twee minuten doe je de geheel gratis en vrijblijvende check. Naast beschikbaarheid is de enige vereiste het bezitten van een koopwoning.