Nederlanders profiteren massaal van het bijna kosteloos verduurzamen van hun woning

Gepubliceerd: 7 augustus 2020

Advertorial

spouwmuur

Goed nieuws voor huiseigenaren! Tot 31 december kunnen huiseigenaren weer een tijdelijk verhoogde (van 20% naar maar liefst 30%) subsidie aanvragen voor het isoleren van de woning. De overheid heeft namelijk wederom miljoenen euro's beschikbaar gesteld voor mensen die hun koopwoning willen laten isoleren. Als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, dan kun je nu een extreem hoge subsidie krijgen. Wacht daarom niet langer en ontdek je mogelijkheden!

Let op: dezelfde subsidieregeling werd al eerder beschikbaar gesteld en toen was de subsidiepot binnen 7 maanden volledig op. Wees er dus snel bij en profiteer van een subsidie tot maximaal €15.000 per woning!

De grootste voordelen van isolatie

Er zijn verschillende mogelijkheden, namelijk spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en dubbel glas. Isolatie is razend populair, met een reden. Naast dat het doorgaans de meest effectieve én milieuvriendelijke manier is om je huis koel te houden in de zomer, profiteer je van nog veel meer voordelen:

  • Veelal kosteloos, dus geen grote investeringen vooraf.
  • Bespaar op je energiekosten, dat kan tot wel €3030,- per jaar schelen!
  • Investering binnen 3 jaar terugverdiend, daarna kun je zelfs geld gaan verdienen.
  • Je huis kan tot wel €6000 in waarde stijgen.
  • Je huis krijgt gegarandeerd een beter energielabel.
  • Binnen 1 dag geregeld! Volledig ontzorgd van advies en administratie, tot installatie en nazorg.
  • Comfortabel woonklimaat; een koel huis in de zomer en een warm huis in de winter.

Isolatie wordt beschouwd als de belangrijkste stap in het verduurzamen van woningen. Volgens Milieu Centraal zijn momenteel 3 van de 4 woningen niet goed geïsoleerd in Nederland. Door je huis beter te isoleren, heb je zowel in de winter als in de zomer meer wooncomfort en minder energiekosten. 

Genoeg redenen voor slimmeriken om hun huis zo snel mogelijk te laten isoleren! Zeker in combinatie met zonnepanelen, waarvoor nu 21% btw-teruggave geldt! Vollediggroen levert namelijk ook zonnepanelen zonder investeringen. 

Volledig ontzorgd

Wil je profiteren van de voordelen én de nu nog lage prijzen van isolatie? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. De verwachting is namelijk dat het aantal aanvragen het aanbod zal overstijgen door de populariteit, waardoor de prijs mogelijk zal stijgen. Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij het vinden van de beste vakman voor spouwmuurisolatie en bij het vergelijken van prijzen. Door gebruik te maken van onze gratis formulier ontvang je telefonisch geheel vrijblijvend eenmalig informatie over de mogelijkheden van isoleren (en/of zonnepanelen).

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wij werken enkel samen met gecertificeerde partners. Wat wij aanbieden is een geheel vrijblijvend informatiegesprek, waarbij een adviseur u alle mogelijkheden voorlegt (zowel financieel als op isolatiegebied). Dit betekent dat je altijd een advies krijgt dat écht past bij je huis en je wensen. Hierna kunt u ervoor kiezen om een afspraak in te plannen, waarna alles van installatie tot administratie volledig wordt ontzorgd. 

Vrijblijvend advies