Lorem ipsum dolor sit amet tempor incididunt ut labore et dolore

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed

Lorem ipsum dolor set

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Step 1

Check what you need

Lorem ipsum dolor tempor

Step 2

Find your partner

Lorem ipsum dolor tempor

Step 3

Start saving

Lorem ipsum dolor tempor

Step 4

Get green

Lorem ipsum dolor tempor

Aanbieders
door ons vergeleken

50+

Aanvragen
per maand

3,663

Gemiddelde
besparing per jaar

632,00

Lorem ipsum dolor set amet

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Ga je voor spouwmuurisolatie? Dan zijn de kosten gemiddeld €750 voor een tussenwoning. Dit kan natuurlijk onderling verschillen en ook als je een ander type woning hebt, bijvoorbeeld vrijstaand. Denk je aan meerdere energiebesparende maatregelen? Dan kun je in aanmerking komen voor landelijke en gemeentelijke subsidies. Wil je een exacte berekening op maat te ontvangen voor jou situatie? Vul dan het formulier boven op deze pagina in en ontvang gratis advies van een lokale adviseur.

Kom ik in aanmerking voor subsidies?

Dat is afhankelijk van je huis en wat je allemaal wilt doen. Denk je aan meerdere energiebesparende maatregelen? Dan kom je vaak in aanmerking voor subsidieregelingen, zoals Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Maar, let op: deze subsidie is beperkt beschikbaar en loopt tot en met 31 december 2020. Een adviseur kan dit voor je uitzoeken en berekenen. Vul het formulier in en start je subsidiecheck.

Zijn alle huizen geschikt om te isoleren?

Nee, niet alle huizen zijn geschikt om te isoleren. Daarom is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Wanneer een ongeschikte woning toch wordt geïsoleerd, kunnen serieuze problemen ontstaan.

Hoe werkt verduurzamen via Volledig Groen?

Bij Volledig Groen draait alles om jou. Vul het formulier en bekijk snel of je huis in aanmerking komt voor verduurzamingen. Vervolgens word je binnen enkele werkdagen gebeld door een van onze collega’s om je te koppelen aan een goede adviseur bij jou in de buurt.

Hoeveel bespaar ik met isoleren op mijn energierekening?

In het geval van spouwmuurisolatie bespaar je al snel tot 45% op je energierekening. Ga je voor meerdere energiebesparende maatregelen? Dan kan het meer zijn. Heb je al het een en ander verduurzaamd? Dan kan het percentage lager uitkomen. Een adviseur kan je vertellen wat er allemaal mogelijk is en wat de besparing kan zijn.

Hoe werkt isoleren via Volledig Groen?

Bij Volledig Groen draait alles om jou. Vul het formulier en bekijk snel of je in aanmerking komt voor isoleren en eventueel aantrekkelijke subsidieregelingen. Vervolgens word je binnen 1 werkdag gebeld door een van onze collega’s om je te koppelen aan een goede adviseur bij jou in de buurt. Die komt bij je langs om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Je weet na dit gesprek ook voor welke subsidieregelingen je in aanmerking komt, wat de kosten van isoleren zijn én wat je jaarlijks kan besparen.