Zo kiest Nederland de juiste isolatiemaatregelen

Gepubliceerd: 28 mei 2020

Advertorial

spouwmuur

Wil je isoleren, maar weet je niet welke maatregel in je huis voor de grootste besparing kan zorgen? En wilt je dit weten zonder uren zelf op internet onderzoek te moeten doen? Geen probleem, wij vertellen je graag over de verschillende maatregelen die mogelijk zijn en wat de voordelen hiervan zijn.

De grootste voordelen van isolatie

Spouwmuurisolatie is razend populair, en niet zonder reden. Naast dat het een effectieve én milieuvriendelijke manier is om je huis koel te houden in de zomer, profiteer je van nog veel meer voordelen:

  • Bespaar 50% op je energiekosten, dat scheelt tot wel € 800 per jaar!
  • Investering binnen 3 jaar terugverdiend, daarna kun je zelfs geld gaan verdienen.
  • Je huis stijgt tot wel €6000 in waarde.
  • Je huis krijgt een beter energielabel.
  • Binnen 1 dag geregeld, zonder te veel gedoe.
  • Comfortabel woonklimaat; een koel huis in de zomer en een warm huis in de winter.

Isolatie wordt beschouwd als de belangrijkste stap in het verduurzamen van woningen. Volgens Milieu Centraal zijn momenteel 3 van de 4 woningen niet goed geïsoleerd in Nederland. Door je huis beter te isoleren, hoef je het in de winter minder te verwarmen.

Genoeg redenen voor slimmeriken om hun huis zo snel mogelijk te laten isoleren! Zeker in combinatie met een subsidie van de overheid die nu geldt.

Vermijd lange wachttijden!

Wil je profiteren van de voordelen én de nu nog lage prijzen van spouwmuurisolatie? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. De verwachting is namelijk dat het aantal aanvragen het aanbod zal overstijgen door de populariteit, waardoor de prijs mogelijk zal stijgen. Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij het vinden van de beste vakman voor spouwmuurisolatie en bij het vergelijken van prijzen. Door gebruik te maken van onze gratis formulier ontvang je telefonisch vrijblijvend informatie over de mogelijkheden van isoleren.

Weten of je goedkope isolatie kunt krijgen?

Wij werken samen met een onafhankelijke isolatie expert met meer dan 40 jaar ervaring met woningisolatie. Zij zijn volledig gecertificeerd en hun adviseurs werken productonafhankelijk. Dit betekent dat je altijd een advies krijgt dat écht past bij je huis en je wensen.

Meer weten?

Update Coronavirus: Kan ik nog informatie ontvangen?

Ja dit kan zeker! Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de informatie telefonisch te ontvangen.