8/10

Kom jij net als duizenden andere Nederlanders in aanmerking?

Famke Fransen 04/06/2021

De meeste Nederlanders weten niet dat je zonnepanelen kan laten plaatsen zonder te investeren.

Tegenwoordig heeft bijna 1 op de 8 huishoudens in Nederland zonnepanelen op het dak. Maar: voor zonnepanelen moet er een investering van duizenden euro’s gedaan worden waarbij de terugverdientijd ook nog vaak lang is.

Veel mensen vinden dit een erg grote uitgave of hebben simpelweg het geld niet om zonnepanelen aan te schaffen waardoor het lijkt alsof zonnepanelen enkel zijn weggelegd voor de rijken onder ons. Niets is echter minder waar: tegenwoordig kan iedereen zich zonnepanelen veroorloven!

Zonnepanelen op het dak van je koophuis zonder eigen investering. Zo kun je je spaargeld voor andere (leuke) dingen gebruiken. Door beperkte beschikbaarheid komt niet iedereen in aanmerking, doe de gratis en vrijblijvende check!

Laat geen geld liggen, doe de gratis check!

Uitgelicht: Je kunt via bovenstaande button geheel gratis en vrijblijvend checken of je in jouw woonplaats in aanmerking komt voor zonnepanelen zonder investering.

Besparingen lopen op tot maar liefst €600 per jaar

Zonnepanelen leveren niet alleen energie op als de zon schijnt. Ook op een bewolkte dag wekken de panelen energie op. Zonde om deze gratis energie te laten liggen. Afhankelijk van de ligging van je woning en de grootte van je dak, kan de besparing oplopen tot wel €600 per jaar. Dat is €12.000 in 20 jaar!

Hoe werkt dit?

Er is een nieuw concept ontwikkeld waarbij je het bedrag dat je nu aan de energieleverancier betaalt investeert in eigen zonnepanelen. De zonnepanelen zijn direct jouw eigendom en je begint meteen met het opwekken van je eigen stroom. Daarnaast wordt er met zonnepanelen minimaal 8% rendement behaald, wat bijna 6 keer zoveel is als bij de bank! Benieuwd? Kijk nu of dit concept nog beschikbaar is in jouw woonplaats en ontvang geheel vrijblijvende informatie.

Ik had werkelijk geen idee dat dit kon. Ik deed de check en kwam in aanmerking, binnen 8 weken lagen de panelen op ons dak en hadden we gratis stroom. Aanrader voor huiseigenaren! 

Michelle Dirks
Amsterdam, Netherlands
8,5
8,5